Made with love

rfsu_start2

 

Kondomer för alla tillfällen

RFSU har under många år aktivt arbetat med forskning och utveckling av nya kondomsorter. Gemensamt för alla är att de har unika egenskaper och särskilda fördelar för olika användare. Dessa egenskaper behövde tydliggöras och förklaras, något man som säljare saknade ett bra verktyg för. Background fick i uppdrag att ta fram en säljpresentation där man på ett tydligt och övergripande sätt kunde se och jämföra produkterna i sortimentet. Presentationen skulle även till viss del vara redigerbar och enkel för uppdragsgivaren själv att hålla uppdaterad.
Resultatet blev ett antal animerade filmer som sedan implementerades i en navigerbar Powerpoint-presentation. Förutom säljpresentationen så används filmerna även på YouTube.

RFSU arbetar med upplysning, utbildning och opinionsbildning genom att arrangera kurser, konferenser och delta i debatter. När du köper RFSU´s produkter, blir medlem, samarbetspartner eller på annat sätt stödjer RFSU:s arbete är du med och bidrar till fortsatt förändring av människors liv.

RFSUs-logotype

rfsu_middle2