fbpx

Sveriges främsta presentationsbyrå söker en Art Director

 

Under mer än 11 år har vi utvecklat vårt koncept inom presentationsdesign, storytelling, struktur och utbildning så pass bra att vi med självförtroende nu kan kalla oss Sveriges främsta presentationsbyrå. Vi lyfter presentationer till ett inspirerande kommunikationsverktyg som hjälper presentatörer och företag att förankra såväl sitt budskap som varumärke.  

Det går bra för oss. Så bra att vi nu behöver bli ännu fler för att kunna möta efterfrågan på fler spännande kunder och uppdrag. 

Vi söker därför ytterligare en Art Director/erfaren formgivare. Vi värdesätter social kompetens, förmågan att arbeta både i grupp samt självständigt och en stor portion humor. Du kan redan form. Hos oss blir du även expert på att skapa tydliga, effektiva och säljande presentationer. 

Vad vi söker

 • Du är formstark, håller kreativ höjd och tycker att presentationsdesign verkar spännande och en fantastisk möjlighet att skapa tydlig och effektiv kommunikation genom.  
 • Du är en prestigelös och ödmjuk lagspelare, serviceinriktad och ansvarstagande samtidigt som du är engagerad, lösningsorienterad och affärsmässig.  

 

Rollen

  • I rollen som Art Director, så kommer du att jobba med både små och stora kunder, nationellt och internationellt, där hög kvalitet och skarpa deadlines är en förutsättning.  
  • Du rör dig bekvämt mellan formgivning och kundmöten och har erfarenhet av att lyssna in och skapa kommunikativ visualisering efter kundens önskemål och brief.  
  • Du har mycket goda kunskaper inom formgivning och behärskar det grafiska programmen i Adobe CS paketet väl. Har du även kunskaper i After Effects och/eller i Adobe Premiere så blir vi lite extra glada.  
  • Som Art Director på Background kommer du att arbeta mycket i PowerPoint, möjligheternas program. Om du redan hanterar programmet väl så är det mycket meriterande. (Dock inget krav, du kommer att lära dig resten hos oss) 
  • Du gillar att arbeta med flera olika uppdrag samtidigt. 

Vad vi erbjuder

Ett trevligt och kreativt gäng på 10 personer, som arbetar med stort engagemang, levererar med hög kvalité och satsar på att skapa arbetsglädje i vardagen. Stark arbetsmoral, frihet under ansvar och personlig utveckling ser vi som självklarheter. Möjligheten att få jobba med några av landets största varumärken och utveckla ditt nätverk.

Vi är långt framme i en digitaliserad vardag, vilket innebär en mer flexibel arbetsmiljö. Du har möjlighet att arbeta på distans till 40%, övrig tid tillbringas tillsammans med härliga kollegor mitt i centrala Falun med närhet till restauranger, caféer, butiker och gym. 

 

Låter det intressant?

Tjänsten är tillsvidareanställning och omfattar heltid. Ansökningen ska innehålla ett personligt brev samt CV med exempel på tidigare referensprojekt / portfolio. 

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Lotta Eriksson, Byråchef, lotta@bkgr.se, 073-572 90 58. 

Om du tror att den här tjänsten är rätt för dig, skicka ett mejl till vår byråchef Lotta Eriksson, lotta@bkgr.se.
Sista ansökningsdatum är 2023-03-15, men vi behandlar ansökningar löpande.  

Välkommen in med din ansökan! 🙂