fbpx

Kundcase

Arrow ECS – Five Years Out

Struktur
Innehåll
Design
Utbildning
Överlämning
Kunden
Arrow ECS är en värdeadderande distributör som levererar kompletta IT-lösningar för mindre, medelstora och stora företag och organisationer.  Genom att vara rådgivare för både leverantörer och återförsäljare ser de till att förenkla processer, skräddarsy lösningar och säkerhetsställa att partners utvecklar sina affärer. Arrow skapar lösningar med de bästa komponenterna inom infrastruktur för att möta kundens IT behov. All försäljning sker via partnerföretag.
Bakgrund

Då Arrow skräddarsyr lösningar inom högteknologiska områden och arbetar med en mängd partnerföretag kan det vara en utmaning att förmedla sitt erbjudande på ett tydligt sätt. Ytterligare en utmaning för Arrow är att hålla ihop presentationers innehåll och utseende inom organisationen när ingen tydlig grundpresentation finns. Med utgångspunkt i detta fick vi i uppdrag att ta fram en företagspresentation som passade Arrows unika behov.

Lösning

Processen startades upp genom en gemensam workshop där Arrows nyckelpersoner i organisationens marknads-, sälj- och kommunikationsavdelningar deltog. Gemensamt tog vi fram målgrupp, syfte och innehåll för en företagspresentation. Presentationen byggdes upp med interaktiva element som gör att presentatören själv kan välja vilka delar som ska tas upp mer i detalj.

Resultat

Resultatet blev ett redigerbart presentationsmaterial helt i svartvitt som har tagits emot med positiv respons från Arrows medarbetare och används regelbundet i form av säljpresentation, företagspresentation och som digital content på Arrows interna skärmar. Modernt, framtidstänkande, tydligt och i linje med Arrows visuella identitet – och ett uppdrag vi är extra stolta över!

Vill du också sätta en ny standard?

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS