fbpx

Kundcase

FM Mattsson – Hantverk i världsklass

Struktur
Innehåll
Design
Utbildning
Överlämning
Kunden
Sen 1865 har FM Mattsson varit en föregångare i hela branschen. Från att inledningsvis ha tillverkat detaljer till moraklockor är det kranar som blivit deras stora framgång, där man idag är marknadsledande i Norden och finns representerade i över 20 länder.
Bakgrund

FM Mattsons kranar utmärker sig framförallt för sin höga kvalitet. Något som också tydligt genomsyrar övrigt kommunikationsmaterial. Men på ett område behövdes det förstärkas – presentationer. Presentationer används inom många olika delar av företaget och höll inte den nivå som man kan förvänta sig av en marknadsledare. Background fick uppdraget att tillsammans med marknadsavdelningen höja nivån på presentationerna.

Lösning

Samarbetet inleddes med utbildningar inom presentationsstruktur, design och avancerad PowerPoint. Därefter togs en ny standard för presentationer fram där ett antal olika presentationer och utbildningsmaterial producerades i samma manér.

Resultat

Genom ett fokuserat arbete och med en tydlig plan genomfördes resan på relativt kort tid. Idag finns många presentationer i mediabanken och man har en ny nivå att utgå ifrån. Arbetet ledde också till ett nytt sätt att sälja och presentera produkterna. Organisationen kan nu till stor del själva förvalta och utveckla den nya nivån tack vare de inledande utbildningsinsatserna.

Vill du också sätta en ny standard?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag nå nya nivåer?

KONTAKTA OSS