fbpx

Kundcase

RFSU – Remoist Gel

Struktur
Innehåll
Design
Utbildning
Överlämning
Kunden
Bakgrund

Ibland måste befintliga produkter få nytt liv, lyftas fram och bli top-of-mind hos målgruppen igen. Just KLICK Remoist Gel var en sådan produkt. Background fick i uppdrag att skapa en säljande men samtidigt informativ film för gelen. Briefen var konkret: ”Skapa en film som på ett så tydligt och tilltalande sätt hjälper oss att lyfta problematiken och produkten i kvinnors medvetande”.

Lösning

Arbetet inleddes med en workshop för att få ett bra grepp kring uppdrag, förutsättningar och omfattning. Vi valde att göra ett grundmaterial som kunde användas till flera olika filmversioner. Efter godkänt manus och storyboard producerades en rad 3D-visualiseringar, filmer och ett specialkomponerat musikstycke. Filmerna klipptes sen ihop till anpassade versioner för webb, sociala media och Youtube.

Resultat

Resultatet blev ett antal filmer med olika längd, färdiga att användas i olika kanaler. RFSU valde även att göra en finsk version för samtliga filmer, vilka Background också producerade. Den nya formen blev tongivande för hela Klickfamiljen – både vad gäller manér och känsla men även budskap, innehåll och struktur.

Vill du också sätta en ny standard?

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS