fbpx

Background Blogg

En hipster som jobbar med kommunikation

”Tack, men vi arbetar redan med en reklambyrå”

Varför ska man välja oss? Det är en bra fråga – en fråga som vi själva ställer oss med jämna mellanrum för att se att vi fortfarande lever upp till våra egna förväntningar.

Man kan gå till vilken reklambyrå som helst och troligen få hjälp med en företagspresentation eller en uppsättning Powerpointmallar. Det är ju ett klart bättre alternativ än att fortsätta med sin hemsnickrade variant, det tycker vi också! Resultatet lär bli snyggt, konstigt vore annat med tanke på hur skickliga formgivare det finns.

Så varför behövs en presentationsbyrå?

Du vet hur reklambyråer är specialiserade på reklam, marknadsföring och sådant? Det är så vi är, fast med presentationer. Där andra fokuserar på att göra kampanjer, marknadsföringsstrategier och vinna priser – där fokuserar vi istället på Powerpoint, innehåll och storytelling. Vi har till och med medarbetare som helhjärtat arbetar med detta och går så långt som att kalla Powerpoint för möjligheternas program. Så du hör ju själv att vi snöat in på det här med presentationer till en sådan grad att ni gärna får kalla oss nördar. Eller experter. (Båda stämmer, vill vi påstå.)

Genom hårt och långsiktigt arbete har lärt oss vad som fungerar bra och mindre bra i olika presentations-sammanhang och på olika plattformar. Presentationsdesign är ett helt eget kompetensområde som kräver kunskap, expertis och erfarenhet.

Själva är vi bara glada att det finns byråer som tar hand om kommunikationsstrategier, varumärkesplattformar och reklam. Vi samarbetar regelbundet med både stora och små reklambyråer just för att vi kompletterar varandra så bra och hjälper dem att ta varumärket och kommunikationen hela vägen ut i organisationen.

Så om du redan har en reklambyrå – hör av dig så kompletterar vi dem. Om du arbetar på en reklambyrå – hör av dig så kompletterar vi er. Och om du varken arbetar på eller har en byrå – hör av dig ändå. Vi hjälper dig gärna med dina presentationer så att du kan få möjlighet att glänsa!