fbpx

Utbildning

Lär dig Powerpoint i din egen takt med vår onlineutbildning

Med våra digitala utbildningar kommer du att lära dig hantera Powerpoint på ett effektivt och professionellt sätt, oavsett om du är självlärd eller helt nybörjare!

Innehållet är ett resultat av många års praktisk presentationsdesign och lärarledda utbildningar i Powerpoint där vi sammanställt den viktigaste kunskapen i en komplett onlineutbildning, så att så många som möjligt enkelt ska kunna få tillgång till den 24 timmar om dygnet på dator och mobil.

Powerpointutbildningarna omfattar både en grundutbildning och en fortsättningsutbildning. Välj en av dem eller båda till ett riktigt bra paketpris. Du har tillgång till e-learningen under hela abonnemangsperioden och kan i lugn och ro friska upp minnet eller använda utbildningsfilmerna om du tillfälligt behöver använda en av Powerpoints många funktioner.

Onlineutbildningarna finns på svenska och engelska och omfattar Microsoft Powerpoint 365 för Windows.

 

powerpoint_elearning_devices

POWERPOINT – GRUND

Grundutbildningen i Powerpoint vänder sig till dig som är ny på Powerpoint eller som kanske är självlärd och känner att du behöver fräscha upp kunskaperna från grunden. Att ha koll på grunderna kommer hjälpa dig att jobba smartare och mer effektivt. Vi går bland annat igenom gränssnittet, hur man skapar och redigerar egna presentationer, skriver och ändrar texter, jobbar med objekt, bilder och diagram. Det här är första steget till att bemästra presentationer.

 

POWERPOINT – FORTSÄTTNING

Fortsättningsutbildningen i Powerpoint passar dig som känner att du kan grunderna ganska bra men vill utvecklas. Du får bland annat lära dig mer om hur du animerar diagram, använder stödlinjer, skapar länkar och anpassade bildspel. Vi rekommenderar att du har genomfört grundkursen för att lättare kunna hänga med och ta del i denna kurs.

 

HÖJ HELA FÖRETAGETS KOMPETENS INOM POWERPOINT

ANTAL ANVÄNDARE GRUND / FORTSÄTTNING PAKETPRIS FÖR BÅDA
1-9 299 kr/mån 399 kr/mån
10-49 199 kr/mån 249 kr/mån
50-99 79 kr/mån 99 kr/mån
100-499 59 kr/mån 69 kr/mån
500-999 19 kr/mån 24 kr/mån
1000 14 kr/mån 19 kr/mån

Priser gäller per användare och är exklusive moms. Fakturering 4 ggr/år i förskott. 30 dagar betalning. Minst 3 månader med 1 månads uppsägningstid. Vid beställning av 12 månader direkt får du 10% rabatt.


MÅLGRUPP
Chefer, säljare, projektledare, kommunikatörer, ekonomer, assistenter och andra som skapar presentationer i PowerPoint. Utbildningen finns både på svenska och engelska.

Jag vill veta mer!