fbpx

Sveriges främsta presentationsbyrå söker en vass formgivare

På Background hjälper vi företag att skapa och hålla inspirerande presentationer. Under 10 år har vi utvecklat vårt koncept inom presentationsdesign, storytelling, struktur och utbildning och vi kan nu med självförtroende kalla oss för Sveriges främsta presentationsbyrå. Vi lyfter vanliga presentationer till ett inspirerande kommunikationsverktyg som berättar en story. Som formgivare hjälper du våra kunder att skapa tydliga, effektiva och snygga presentationer.

Det går bra för oss, så bra att vi nu behöver bli fler för att kunna möta nya spännande kunder som vill ha vår support. 

Vi söker därför nu en grym formgivare. Vi värdesätter social kompetens, förmågan att arbeta både i grupp och självständigt och gärna med en stor portion humor.

Rollen

  • I rollen som formgivare, främst inom presentationer, så kommer du att jobba med både små och stora kunder, även internationella, samt se till att hålla hög kvalitet och möta deadlines.  
  • Du behöver ha flerårig erfarenhet från den grafiska branschen och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning och visuell kommunikation. 
  • Du har mycket goda kunskaper av formgivning både inom digitalt och print. 
  • Du behärskar det grafiska programmen i Adobe CS paketet väl, och har du även kunskaper i After Effects och/eller i Adobe Premiere så blir vi glada.  
  • Som presentationsdesigner kommer du att arbeta en hel del i PowerPoint, möjligheternas program, och om du hanterar programmet väl, så är det mycket meriterande. (Det är meriterande om du redan kan hantera programmet men inget krav, du kommer att lära dig resten hos oss) 
  • Du är serviceinriktad och ansvarstagande samtidigt som du är engagerad, lösningsorienterad och affärsmässig.  
  • Du gillar att arbeta med flera olika uppdrag samtidigt. 
  • Du är nyfiken och gillar att lära dig nya saker. Du har verktygen som gör att du hanterar ett högt arbetstempo och att förutsättningar snabbt kan förändras.  
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad vi erbjuder

Vi är ett trevligt och kreativt gäng, idag 9 personer, som arbetar med stort engagemang, levererar med hög kvalité och satsar på att skapa arbetsglädje i vardagen.  Stark arbetsmoral, frihet under ansvar och personlig utveckling ser vi som självklarheter. 

Möjligheten att få jobba med några av Sveriges största varumärken och bygga ett starkt nätverk.

Kontor mitt i centrala Falun med närhet till restauranger, caféer, butiker och gym. Vi är långt framme i en digitaliserad vardag, vilket innebär en mer flexibel arbetsmiljö.

Låter det intressant?

Tjänsten är tillsvidareanställning och omfattar heltid. Ansökningen ska innehålla ett personligt brev samt CV med exempel på tidigare referensprojekt. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Lotta Eriksson, Byråchef, lotta@bkgr.se, 073-572 90 58. 

Om du tror att den här tjänsten är rätt för dig, skicka ett mejl till:  lotta@bkgr.se.
Sista ansökningsdatum är 2021-09-24, men vi behandlar ansökningar löpande.