fbpx


BLI EN MÄSTARE PÅ PRESENTATIONER!

Nu har du chansen att verkligen lyfta dina presentationer till en ny nivå. Vi har samlat våra populäraste kurser och satt ihop en sprängfylld master class där vårt team av fyra kursledare ger dig personlig guidning för att utvecklas inom presentationsdesign, Powerpoint, storytelling, retorik och röstteknik.

Inte nog med det.
För att verkligen kunna fokusera och inspireras hålls utbildningen som boot camp i vackra Åre. Här varvas intensiva utbildningspass med god mat och tid för aktiviteter och avkoppling för den som vill. Ett unikt tillfälle för dig att både utvecklas och nätverka. Kanske är ni flera kollegor som vill ta tillfället i akt och göra denna master class ihop?

DATUM: 29 JANUARI – 1 FEBRUARI 2023

 

VAD INNEHÅLLER UTBILDNINGEN?

PRAKTISK RETORIK
Vi går igenom praktiska tekniker för att skapa relation till dina lyssnare, formulera budskap som gör det lätt för din publik att förstå dina perspektiv och hur du gör för att förmedla din presentation med känsla. Retorik handlar om att hitta det som är mest övertygande i varje given talsituation. Med ett retoriskt tankesätt kan du påverka vad du vill att publiken ska tänka, känna och göra efter ditt framförande. Utbildningen är fullmatad med verktyg som väcker nyfikenhet, trovärdighet och du får med dig redskapen för att hantera nerver i pressade situationer  

VISUELL STORYTELLING
Berättelser hjälper lyssnare att minnas vad du sagt. Vad vill du förmedla och hur håller man en tydlig röd tråd? Här går vi igenom hur du kan tänka för att hjälpa publiken att följa med I ditt resonemang och hur du får dem att förstå din idé och ditt budskap. Lär dig att jobba med visuell storytelling för att göra din presentation mer inspirerande och minnesvärd.

RÖSTTEKNIK
Nå ut med rösten i dina presentationer! Vi övar hur du utnyttjar rösten för att väcka publikens intresse. Du lär dig skapa förtroende och utstråla självsäkerhet med rösten och kroppsspråket och hur du ökar dynamiken och din känslomässiga närvaro i rösten med hjälp av frasering, taltempo och prosodi (talets melodi). Ditt engagemang ska höras i din röst! Inför en grupp är det viktigt att rösten bär långt och är klar och tydlig. Du får därför med dig teknikerna som främjar klang, riktning och volym i rösten. Du lär dig också att använda rösten hållbart för att undvika rösttrötthet och heshet. 

PRESENTATIONSDESIGN & POWERPOINT
Vi går igenom vikten av tydlig visuell kommunikation, hur du kan tänka som en designer och hur du fångar din publik med Powerpoint som stöd. Du lär dig förvandlatråkigfakta till intressant information och hur du tar en presentation från gäsp till wow. Dessutom får du mängder med exempel och tips hur du undviker vanliga misstag. Du kommer även att lära dig smarta arbetssätt I Powerpoint som du direkt kan applicera i din egna presentation. Även om du jobbar i andra program som exempelvis Google Slides eller Keynote kommer du att ha stor nytta av hela utbildningen. Däremot kommer den tekniska guidningen att vara avgränsad till funktioner i Powerpoint.

 

ALLT DETTA INGÅR
– Utbildning med coachning av fyra experter
– Utbildningsmaterial
– Tillgång till Powerpoint e-learning 1 mån
– Dessutom möjlighet till nya kontakter och nätverkande i en helt unik miljö.


FÖR VEM?

Presentationsboosten riktar sig till dig som är van vid att presentera för andra på jobbet, men som kanske är självlärd och känner dig redo för att ta dina presentationer till nästa nivå. ”From good to great” helt enkelt. 

Du tar med dig en presentation som du brukar hålla, eller ett utkast till en ny som du vill utveckla. Med hjälp av våra experter applicerar du under kursdagarna dina nya kunskaper på din presentation så att du kommer ut på andra sidan med en ny och uppdaterad version av både ditt innehåll och ditt framförande. Kunskaper och metoder som du enkelt sen även kan använda i alla kommande presentationer.
Mellan passen i helgrupp kommer det att finnas möjlighet till individuell coaching för den som vill. 

 

JAG VILL veta mer!

 

JULIA TOLLIN
Retorikkonsult med fokus rådgivning och utbildning för företagare och näringsliv. Ger dig skarp och personlig feedback som gör att du utvecklas

GABRIEL ALENIUS
Medgrundare av Background Presentationsbyrå med fokus visuell story och struktur. En fena att förtydliga krångliga budskap. 

MIA BÄCKLIN
Leg. Logoped med examen från Karolinska Institutet 2007. Hjälper dig att utveckla din professionella röstteknik att du talar tryggt, personligt och grundat. 

DANIEL GARPEBRING
Creative Director Background. Expert på presentationsdesign med full koll hur man förvandlar tråkig fakta till inspirerande slides.