fbpx

Våra tjänster

DU ÄR REDAN EXPERTEN –
LÅT DIN PRESENTATION VISA DET

Lyckade presentationer skapas med hjälp av fyra grundstenar. Struktur, innehåll, design och överlämning.
Oavsett om du vill påverka, informera, utbilda eller sälja kommer vår metodik ta din presentation från idé till framförande.

 

1. STRUKTUR

Vem ska lyssna och varför? Vad vill du uppnå och hur vill du att lyssnarna ska agera efteråt?

Hela din presentation kan vara bortkastad om syftet eller målgruppen är oklar. Det är därför vår arbetsprocess börjar med att hitta den tydliga röda tråden. Med hjälp av vår metodik finner vi din unika story och presentationen blir relevant för dina åhörare.

2. INNEHÅLL

När vi har koll på målgruppen, syftet och strukturen är det dags att fylla din presentation med ett innehåll som får åhöraren att följa ditt resonemang. Vi samlar in, läser på och ställer frågor som leder oss fram till ditt innehåll. Om materialet inte finns producerar våra Art Directors och formgivare det som grafik, bilder, texter, filmer, 3D, motion graphics eller infografik. Innehållet har ett enda syfte – att förstärka och förtydliga ditt budskap.

3. Design

När story, struktur och innehåll är spikat går vi över till produktionen. Presentationer är ofta det första intrycket av dig och ditt varumärke men hänger dina presentationer verkligen ihop med övrig kommunikation? Vi tar innehållet och designar en presentation utifrån din visuella identitet. Resultatet kan landa i PowerPoint, film, 3D eller något helt annat. Det viktiga är inte tekniken – det är att ditt budskap når fram.

4. Överlämning

Det viktigaste steget i hela processen är våra överlämningar, som kan ske genom webinars, filmer, tutorials eller live-presentationer. Med bra struktur, tydligt innehåll och en vass design som grund ska storyn förmedlas på ett trovärdigt och intressant sätt. Utan plan och beredskap för en professionell överlämning blir resultatet av allt arbete förmodligen bara en formell ”dragning” eller bortglömd fil på ett intranät. Arbetet och du förtjänar något bättre.

I det här steget utbildar vi ofta även dina medarbetare i hur man förvaltar, uppdaterar, skapar och håller bra presentationer. Om presentationen ska användas vid flera tillfällen och av flera inom företaget kan vi ta fram ett ”grundmanus” som kan byggas på och varieras utifrån målgrupp, situation och presentatör. Allt för att säkerställa den nya nivån och ge en hållbar och långsiktig lösning.

Tid, pris eller wow –
Vad är viktigast för dig?

Alla har olika behov och prioriteringar. Kanske är tiden den viktigaste aspekten för dig? Andra gånger prioriterar du kanske det första intrycket. Vi har tagit fram tre olika leveransnivåer för att möta de olika behov vi ofta möter. Det blir enkelt att beställa och du vet redan innan vad du kan förvänta dig.

BRONS

NÄR DU VILL HA SNABB HJÄLP MED DIN BEFINTLIGA PRESENTATION
 • Lämplig vid begränsad budget eller kort tidsplan. Du får hjälp med en översyn av layouten så att texter, bilder och objekt linjerar, att det är rätt typsnitt samt att färger och marginaler är konsekventa.
 • Underlag: Befintlig presentation i PowerPoint.
  Typ av presentation: Exempelvis interna möten, avstämningar, workshops, onlinemöten och dokumentation. Presentationer som behöver se ok ut men som inte är så högt prioriterade.
  Tidsåtgång: ca 2 slides per timme.

SILVER

NÄR DU VILL HA EN TYDLIG OCH PROFESSIONELL PRESENTATION
 • En mer grundlig översyn av din befintliga presentation. Vi förtydligar, förenklar och förstärker ditt budskap med hjälp av erfarna presentationsdesigners.
 • Underlag: Befintlig presentation, manus eller struktur.
  Typ av presentation: Exempelvis för sälj, pitcher, anbud, externa presentationer, utbildning, konferenser eller andra viktiga event.
  Tidsåtgång: ca 1,5-2 timmar per slide.

GULD

NÄR DU VILL HÖJA DIN PRESENTATION TILL EN NY NIVÅ
 • För presentationer till viktiga tillfällen, presentationer som används regelbundet eller när du vill sätta en ny nivå för hela organisationen.
 • Underlag: Inget krav, vi tar fram det tillsammans från grunden.
  Typ av presentation: Exempelvis företagspresentationer, sälj, anbud, event, seminarier, webinars, utbildningar, föreläsningar, årsstämmor och kapitalmarknadsdagar.
  Tidsåtgång Inleds med workshop samt offert.

Vill du ha mer information om våra leveransnivåer?

Klicka här för en nedladdningsbar PDF!

Börja med en gratis analys

Vilka presentationer cirkulerar i ditt företag och använder alla verkligen den senaste PowerPoint-mallen?
Med vår analys får du en bra bild av ert nuläge och insikt om vilka områden som behöver utvecklas.

 

 

JAG VILL GÖRA EN GRATIS ANALYS!