Utbildningar

BLI EN MÄSTARE
PÅ PRESENTATIONER

Ska man bli riktigt vass på presentationer räcker det inte att ha koll på de senaste funktionerna i PowerPoint. Precis som med allt annat krävs kompetens, erfarenhet och övning för att bli bra. Genom åren har vi samlat på oss erfarenhet som vi nu delar med oss av genom våra utbildningar. Du får praktisk handledning av experter som vet vad som fungerar. Oavsett om du är van presentatör, hjälper andra med presentationer eller är nybörjare finns det en utbildning för dig.

Vad vill du bli vass på?

Skapa bättre presentationer

Hur många av oss har inte nickat till i stolen efter 20 sidor oläsliga diagram och milslånga textblock? Hur kommer det sig att så många helt förbiser PowerPoint som ett kraftfullt verktyg för att förmedla och förstärka varumärke, värderingar och budskap?

Under en heldag lär du dig hemligheterna med att låta din PowerPoint stödja din presentation som ett verkligt publikstöd. Få insikter och grymma tips på hur du också förenklar ditt arbete och skapar presentationer som gör skillnad på riktigt. Från idé till struktur och design.

Läs mer
Kvinna som föreläser

Presentationsteknik – konsten att presentera

Du får kunskaper och verktyg som gör dig till en trygg, professionell och inspirerande presentatör. Lär dig hur kropp, röst och tal samspelar och hur du använder dessa till din fördel. Utbildningen innehåller mängder av konkreta tips om hur du skapar en god stämning och använder dig själv, rum, scen och teknik för att skapa bäst interaktion med åhörarna.

Läs mer

Bemästra PowerPoint

Lär dig att skapa professionella presentationer i PowerPoint. Under våra utbildningar kommer du att lära dig allt från att skapa egen mall till att fylla på med attraktivt och tydligt innehåll. Du kommer att få tips och råd på hur du bör tänka när det kommer till layout. Hur du bygger din presentation och hur man bäst använder bilder, filmer och animationer. Flera olika nivåer, se vilken som passar dig.

Läs mer

INTRESSERAD AV EN ANPASSAD UTBILDNING?

KONTAKTA OSS FÖR EN SKRÄDDARSYDD LÖSNING