fbpx

Utbildningar

BLI EN MÄSTARE
PÅ PRESENTATIONER

Ska man bli riktigt vass på presentationer räcker det inte att ha koll på de senaste funktionerna i PowerPoint. Precis som med allt annat krävs kompetens, erfarenhet och övning för att bli bra. Genom åren har vi samlat på oss erfarenhet som vi nu delar med oss av genom våra utbildningar. Du får praktisk handledning av experter som vet vad som fungerar. Oavsett om du är van presentatör, hjälper andra med presentationer eller är nybörjare finns det en utbildning för dig.

Vad vill du bli vass på?

Lär dig Powerpoint i din egen takt med vår onlineutbildning

Med våra digitala utbildningar kommer du att lära dig hantera Powerpoint på ett effektivt och professionellt sätt, oavsett om du är självlärd eller helt nybörjare! Innehållet är ett resultat av…

Läs mer
presentationsdesign

Visuell storytelling

Lär dig hemligheterna med att låta PowerPoint stödja din presentation som ett verkligt publikstöd. Få insikter och värdefulla tips på hur du också förenklar ditt arbete och skapar presentationer som gör skillnad på riktigt. Från idé till struktur och design.

Läs mer

Presentationsteknik – konsten att presentera

Ger du ofta presentationer och vill ta det till en ny nivå? Eller är du kanske nybörjare och vill lära dig hur du bäst presenterar redan från start? I den här utbildningen får du kunskaper och verktyg som gör dig till en trygg, professionell och inspirerande presentatör.

Läs mer

Bemästra Powerpoint – Lärarledd

Vill du lära dig grunderna i Powerpoint, eller är du kanske redan en van användare som vill lära dig de mer avancerade delarna? Vi lär dig att skapa professionella presentationer i PowerPoint.

Läs mer

INTRESSERAD AV EN ANPASSAD UTBILDNING?

KONTAKTA OSS FÖR EN SKRÄDDARSYDD LÖSNING